Meat

Meat

MANZO BRASATO CON POLENTA

Braised beef with corn

Fr. 31.-
OSSIBUCHI DI MAIALE ALLA VERZASCHESE CON POLENTA

Pork Knuckle with corn Pudding

Fr. 28.-
CONIGLIO IN UMIDO CON POLENTA

Rabbit in the pot with corn Pudding

Fr. 31.-
FILETTO DI PULEDRO

Foal fillet with herb butter (~250 g )

Fr. 40.-
ENTRECOTE DI MANZO burru alle erbe

beef entrecote with herb butter  (~250 g )

Fr. 39.-
BISTECCA DI MANZO burru alle erbe

beefsteak with herb butter (~200 g )

Fr. 32.-
CROCCHETTE DI POLLO

Chicken Nuggets

Fr. 22.-
SCALOPPINA DI MAIALE AL GORGONZOLA

porksteak with gorg. sc.

Fr. 26.-
SCALOPPINA DI MAIALE AL PORCINI

porksteak with mushrooms

Fr. 30.-
WIENERLI CON PATATE FRITTE

“Wiener” sausage with fried potatoes

Fr. 14.-
PIZZA MARGHERITA CON “WIENERLI”

“Wiener” sausage with fried potatoes

Fr. 25.-
The meat is served with potatoes and set.

Origin of meat: beef and pork CH